Ga naar de hoofdinhoud
Gratis verzending in België vanaf €89

Door het bevestigen van uw online bestelling, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Meer informatie hierover kan je hier vinden.

Meer informatie over het privacybeleid van Cuvamis kan je hier vinden.

Alle verkoopprijzen die geafficheerd zijn in de webshop zijn inclusief de Belgische accijnzen en heffingen.

Neen, u kunt exact de hoeveelheid flessen bestellen die u nodig heeft. Cuvamis wijst u erop dat er transportkosten aangerekend kunnen worden. Eveneens kunt u van kortingen genieten bij afnames van meerdere flessen.

Cuvamis levert op alle adressen in België. Voor levering buiten België kunt u contact opnemen met ons via info@cuvamis.com

Cuvamis doet voor de leveringen beroep op betrouwbare externe transportdiensten. Cuvamis hecht er veel waarde aan dat de met zorg geselecteerde wijnen met uiterste zorg bij de klant terecht komen.

Cuvamis levert wekelijks aan alle adressen in België.

Voor dringende leveringen mag u ons steeds contacteren en trachten wij u zo goed als mogelijk verder te helpen.

Verzending België:

Bij bestellingen onder €89,00 inclusief btw worden €9,95 transportkosten in rekening gebracht.
Bij bestellingen onder €29,00 inclusief btw worden €14,95 transportkosten in rekening gebracht.

Verzending buitenland:

Bij bestellingen uit het buitenland rekening wij een extra kost aan, deze kost is afhankelijk van de locatie waar wij de bestelling naartoe moeten sturen.

Wij leveren uitsluitend.
Indien dit moeilijk is, geef ons gerust een seintje.

De consument heeft het recht aan Cuvamis mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.

Klanten die van het verzakingsrecht gebruik wensen te maken, moeten binnen de 14 dagen vanaf de levering contact opnemen met de klantendienst (info@cuvamis.be) en de goederen binnen de 20 dagen vanaf de levering van de goederen op hun kosten terug bezorgen aan Cuvamis, Stoofstraat 5, 2500 Lier.
Goederen met een verkoopsprijs van 100 Euro of meer dienen ons per koerier (DHL, Fedex, UPS, BPOST, DPD) te worden terugbezorgd. De rechtstreekse kosten voor het terugzenden naar Cuvamis door de consument vallen volledig ten laste van de consument, tenzij de consument kan aantonen dat het geleverde product niet in overeenstemming zou zijn met de beschrijving van het aanbod.

Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden kunnen worden teruggenomen met de bijbehorende factuur.

Er zullen in geen geval opengemaakte flessen worden teruggenomen met uitzondering van flessen met kurk smaak; deze worden teruggenomen indien de flessen vol zijn en de wijn in de originele fles zit.

Uw bestelling kunt u via internet betalen met - Kredietkaart Visa en Mastercard. - Bankkaart Bancontact en Maestro.

Een factuur kan aangevraagd worden bij betaling.